Coverstudio

Een origineel fotoconcept met verrassende mogelijkheden.

Iedereen vindt het leuk om eens op de cover van een bekend tijdschrift

te staan, in onze Coverstudio maken we deze droom waar.

De werkwijze

Bezoekers nemen plaats voor het groene scherm, nog een laatste instructie van onze fotograaf, de flitser gaat af en de computer-montage start. Hooguit een minuut later rolt een prachtige grote afdruk van de gekozen cover uit de printer.

 

Uit ervaring weten we ook dat de omstanders, die het proces kunnen volgen via de diverse monitoren minstens net zo verrast zijn als de personen die we fotograferen, dus blijkbaar entertainen we meer mensen dan alleen de deelnemers.

De opstelling, het groene scherm is geflankeerd met kiosk decors

 

Standaard of maatwerk?

De standaard covers zijn prima geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest. Daarnaast blijkt een cover bij uitstek geschikt voor zakelijke toepassingen. Naast de keuze van de achtergronden is het ook mogelijk eigen teksten toe te voegen. Met deze teksten zijn er links te maken met  eigen producten of kan er worden ingehaakt op de doelstellingen van het evenement, (zie ook fotomarketing).

 

Groot bereik

Omdat we de fotomontages ook digitaal aanbieden is het verspreiden via social media een logisch vervolg. Het behoeft geen uitleg dat het bereik hiermee zeer groot iis. Uit ervaring weten we hoe origineler (grappiger) de montage, hoe groter het bereik (zie ook printservice & delen).

Speciale opstelling voor cover Nestor (zie rechts)

Voorbeeld van  een cover op maat