Fun Fotostudio

 Bezoek bijzondere locaties over de hele wereld, ga op de foto met

je favoriete filmster of beleef uitdagende activiteiten enz.

In onze Fun Fotostudio maken we deze dromen waar.

Hoe werkt het?

De door ons gebruikte techniek heet Chroma Key en komt uit de filmwereld.

Een of meerdere personen nemen plaats voor een groen scherm, een zgn. green screen en worden in een bepaalde pose gefotografeerd.

Met speciale programmatuur vervangen we alles wat groen is in de opname door een andere foto, de beelden worden samengevoegd tot een geheel, (zie voorbeeld).

 

Dit is de simpele uitleg, in werkelijkheid is het wat complexer, maar onze fotografen weten precies hoe daarmee om te gaan. Daarnaast is hun regie tijdens de opname erg belangrijk voor een goed eindresultaat.

Kies een achtergrond

+

=

Foto met groene scherm

Eindresultaat

Een greep uit de mogelijkheden

De mogelijkheden voor de achtergronden zijn legio, alleen de fantasie is hierbij nog  een beperking. Gewoonlijk worden foto's uit ons archief eerst zodanig aangepast dat er een bruikbare beeldcompositie ontstaat waarin we bezoekers kunnen monteren. Op verzoek van opdrachtgevers maken we ook speciale achtergronden, (zie ook fotomarketing).

 

Veel gevraagde thema's

Landenthema's zoals: Amerikaans, Italiaans, Oosters e.d., maar ook thema's als Winter/Kerst, Sprookjes, Stoere activiteiten, Bijzondere locaties, Beroemde personen, Film, James Bond, Blauw bloed, Western, Caraibisch, The Voice, Holland got tallent, Disco, Fantasy, Voetbal, Magic, Cruise, Airport, Valentijn, Space, Glitter & Glamour, en meer.....

 

Om de fotomontages realisch te laten overkomen wordt vaak gebruik gemaakt van speciale kleding en accessoires die passen bij het thema.

Keuzepaneel met achtergrondfoto's en  voorbeelden

Een paneel met voorbeelden en diashow

Een greep uit de mogelijkheden

Maatwerk

Vanzelfsprekend is het mogelijk om achtergronden te gebruiken die een klant zelf aanlevert. Daarnaast ontwikkelen we ook speciale achtergronden die heel specifiek passen bij een bedrijf, evenement of doelstelling. Hiernaast een aardig voorbeeld.

 

Een bedrijf, dat gespecialiseerd is in het maken van balkonhekken voor hoogbouw, vierde het 50 jarig jubileum. Wij ontwierpen de speciale achtergrond en studio-opstelling om tijdens de jubileumactiviteiten tot deze grappige fotomontages te komen. Een bijzondere herinnering aan het jubileum, (zie ook fotomarketing).

 

 

 

Voorbeeld van maatwerk

Groot bereik

Omdat we de fotomontages ook digitaal aanbieden is het verspreiden via social media een logisch gevolg. Het behoeft geen uitleg dat het bereik hiermee zeer groot is. Uit ervaring weten hoe origineler (grappiger) de montage, hoe groter het bereik (zie ook printen & delen).