Printen & Delen

 

Printservice

Vanzelfsprekend willen bezoekers van onze fotostudio's over het resultaat beschikken. Grote voorkeur blijkt men te hebben voor een mooie print, de beleving is dan optimaal. Gewoonlijk leveren we net zoveel prints als er personen in de opname voorkomen.

 

Met onze professionele printers maken we in luttele seconden een glossy print in A5 formaat. De prints komen droog uit de printer en zijn voorzien van een speciale beschermlaag. Ook kunnen we op de prints  een logo en/of tekstregel meeprinten (inbegrepen). Standaard printen we op het luxe A5 formaat, andere formaten in overleg.

 

Daarnaast ontvangt onze opdrachtgever een CD-Rom met alle foto's

 

Delen

Internet biedt geweldige mogelijkheden om foto's te delen via social media, we bieden hiervoor diverse mogelijkheden.

Daarnaast is er de mogelijkheid direct een fotokaart te versturen naar een gewenst e-mailadres, men beschikt dan vrijwel onmiddellijk over het digitale bestand, een goede Internetverbinding is dan vereist.

Per opdracht inventariseren we eerst de wensen en kiezen in overleg voor de beste optie.

 

Internet Fotoservice

De andere mogelijkheid is alle fotomontages publiceren op onze speciale fotosite, hier kan men alle foto's bekijken en downloaden.

Voordeel hiervan is dat bijvoorbeeld de bezoekers van een bedrijfsfeest ook de foto's van collegae kunnen zien.

Bezoekers krijgen voor dit soort situaties een kaartje mee met de downloadinformatie.

 

Het is ook mogelijk de opdrachtgevers een link te geven waarmee ze vanaf hun eigen site de koppeling naar onze fotosite kunnen maken.

Het uiterlijk van deze site passen we zodanig aan, dat het lijkt alsof de fotopagina hoort bij hun eigen site, dus zonder naamsvermelding of reclame-uitingen.

 

Indien gewenst, kan voor een evenement ook een eigen website worden gemaakt, samenstelling in overleg.

Bekijk onze fotosite (klik op onderstaande foto)

De foto's bekijken en downloaden